Am trecut de la Comcast la Fidium. Folosim propriul nostru Orbi pentru wifi pentru că este singurul dispozitiv care trece prin pereții noștri antici de tencuială. Avem un laptop pentru serviciu care își pierde conexiunea VPN PulseSecure de mai multe ori pe zi. Se întâmplă indiferent dacă este conectat prin cablu sau wireless. Este singurul dispozitiv din casă care pică. A mai avut cineva această problemă? Poate un DNS static rezolvă problema? Orice ajutor ar fi foarte apreciat.
Aveți Orbi conectat direct la ONT sau la routerul lor? Am avut probleme cu sistemul meu Orbi și Fidium indiferent de conexiune. S-a dovedit că Orbi tăia vitezele atât în sus, cât și în jos.
Fibra ajunge în cutia lor, iar Orbi este, de asemenea, conectat la cutia lor. Avem un singur dispozitiv în toată casa (mai mult de 30) care are probleme de cădere. Testele recente de ping arată o pierdere de 87 de pachete din 25.124 pe parcursul unei zile de lucru. Este 0.34% eșec, ceea ce pare foarte improbabil să cauzeze căderi dacă toate cele 87 de pachete nu au fost pierdute simultan, ceea ce mi se pare improbabil deoarece conectivitatea s-a pierdut de 5 ori în ziua testului.
Am avut configurația asta și a fost un coșmar. Încercați să scoateți routerul lor din ecuație și să conectați direct la Orbi folosind PPPOE (veți avea nevoie de credențiale de la Fidium pentru autentificare). Poate și Orbi are probleme în gestionarea atât de multor dispozitive. WIFI 6 nu are această problemă.
Orbi nu are o priză pentru conexiunea de fibră.
Nu, nu are. Mă refer să conectați portul Ethernet de 10Gb al Fidium ONT direct la Orbi.
Scuze… Am recitit tot și nu am văzut această problemă. Interesant că este doar conexiunea VPN (fierbinte și wireless). În trecut am avut același probleme cu VPN-ul “de serviciu”. Era întotdeauna instabil și se deconecta la fiecare oră sau cam așa. VPN-ul tău de serviciu a fost solid când foloseai Comcast? Nu pot fi cablurile, deoarece se întâmplă atât în wired, cât și wireless…