Я вже підписаний на Disney+ з моменту запуску тут у США, і мої діти люблять його. Але вони змусили мене скасувати, якщо не оновлять свою боротьбу з пошуком людей, що діляться сервісом.
Мій Інтернет-провайдер (Frontier fiber) мав кілька збоїв за останні 6 місяців через місцеві будівельні роботи, і кожного разу, коли він виходить з ладу, я отримую нову IP-адресу при його відновленні. Ця нова адреса змушує мене створювати нову ‘домашню’ мережу для перегляду Disney+. Останнього разу він повідомив, що я вичерпав ліміти оновлення домашньої мережі. Тоді я почав чат із підтримкою:
—-
CSR: Вам потрібно отримати статичну IP-адресу від вашого Інтернет-провайдера, якщо вони часто змінюють вашу адресу (а вони роблять це приблизно кожні 45-60 днів, навіть без збоїв).
Я: Frontier не пропонує це для житлових акаунтів.
CSR: Тоді вам потрібно змінити провайдера інтернету.
Я: Я живу у сільській місцевості, і мені пощастило отримати їх. Інші варіанти або набагато повільніші, або набагато дорожчі.
CSR: Ну, ми пропонуємо 4 оновлення домашньої мережі на рік, після чого вам потрібно зв’язатися з нами.
—-
Я не маю цієї проблеми з Netflix, вони очевидно роблять це інакше. Але якщо мені доведеться чекати на чат і благати про скидання домашньої мережі кожні кілька місяців, я скасую.
Як Disney+ може цього уникнути: реалізуйте спосіб підтвердження місцезнаходження GPS для домашньої мережі (через телефон у тій самій мережі?). Тоді ви б знали, що я не ділюся з різними локаціями.
/брань