Можливо, сама програма заблокована. Натисніть правою кнопкою миші на програмі, перейдіть до властивостей. Вкладка загальні або безпека (я думаю, це Загальні) містить прапорець Unblock.
Це там, бо файл був завантажений з Інтернету, і його блокують, поки адміністратор (ви) не підтвердите його безпеку.
Можливо, інші знають, як глобально вимкнути цю функцію, але я не впевнений, чи це хороша ідея.
Відкрийте CMD від імені адміністратора, перейдіть у каталог, де знаходиться файл, і запустіть його безпосередньо з CMD. Це більше як тимчасовий обхід.
Перевстановлення програми. Це був постійний спосіб.
Що не допомогло:
Запуск програми від імені адміністратора, зміна властивостей, відключення антивірусу/брандмауера, відключення контролю акаунту користувача, відсутність кнопки Unblock, підтвердження, що моя обліковка є адміністратором, зміна налаштувань безпеки на Повний контроль, нічого з цього не допомогло.
Існує рішення через реєстр. Перейдіть до Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System і змініть EnableLUA з 1 на 0 і перезавантажте комп’ютер!
Це заставляє задуматися, чи не було скомпрометовано форум спільноти Microsoft, яким почали керувати північнокорейці, заповнили його безкорисною дезінформацією і заблокували всі невирішені теми!