Cуа повідомили, як видалити "Ця програма заблокована системним адміністратором"? Я є адміністратором свого ПК. Мій пристрій, лише моя обліковка, мої власні адміністративні права

Я ніколи раніше не стикався з цією помилкою, і вона виникає лише при використанні Steam.

Я видаляв, знову завантажував та перевстановлював програму, але повідомлення залишається.

Буду вдячний за будь-яку допомогу щодо відключення цієї функції для цієї та інших програм, для яких це може виникнути.

У мене Bitdefender, бо чутки кажуть, що саме він спричиняє таку проблему, хоча я вже вимкнув його захист.

Дякую!

Можливо, сама програма заблокована. Натисніть правою кнопкою миші на програмі, перейдіть до властивостей. Вкладка загальні або безпека (я думаю, це Загальні) містить прапорець Unblock.

Це там, бо файл був завантажений з Інтернету, і його блокують, поки адміністратор (ви) не підтвердите його безпеку.

Можливо, інші знають, як глобально вимкнути цю функцію, але я не впевнений, чи це хороша ідея.

Рішення (яке допомогло мені):

• Відкрийте CMD від імені адміністратора, перейдіть у каталог, де знаходиться файл, і запустіть його безпосередньо з CMD. Це більше як тимчасовий обхід.
  • Перевстановлення програми. Це був постійний спосіб.

Що не допомогло:

• Запуск програми від імені адміністратора, зміна властивостей, відключення антивірусу/брандмауера, відключення контролю акаунту користувача, відсутність кнопки Unblock, підтвердження, що моя обліковка є адміністратором, зміна налаштувань безпеки на Повний контроль, нічого з цього не допомогло.

Існує рішення через реєстр. Перейдіть до Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System і змініть EnableLUA з 1 на 0 і перезавантажте комп’ютер!

Це заставляє задуматися, чи не було скомпрометовано форум спільноти Microsoft, яким почали керувати північнокорейці, заповнили його безкорисною дезінформацією і заблокували всі невирішені теми!

Це баг, пов’язаний з датою: якщо змінити дату до 2019 року, то можна буде використовувати програму як зазвичай.

Хто цей “адміністратор” і чому він має доступ до моїх прав? Серйозно, скажіть мені швидко, хто цей ублюдок, щоб я міг його вдарити.