Інша країна, а я хочу грати в BGMI з друзями.. Чи є хороший VPN?

Інша країна, а я хочу грати в BGMI з друзями.. Чи є хороший VPN?

VPN India і Fast VPN працюють для мене

Bgmi доступна тільки в Індії

Чи обмежений регіон BGMI?

Використовуйте Nord VPN

Використовуйте Psiphon, він хороший

Привіт, ти можеш дати мені логін або показати, як це зробити? Це було б дуже корисно, я отримую приблизно 150 мс на Mudfish VPN

Я це знаю. Саме тому я запитував, чи хтось знає хороший VPN.

Yeeeppp.. Я не можу грати з друзями з коледжу, бо я за кордоном. :sob:

Я використовую Nord VPN, але він не працює в BGMI, я використовую індійський сервер

Випробував усе. Насправді створив свій власний VPN.

Якщо використовуєш VPN, твій ID може бути безкоштовно заборонено назавжди

Ха-ха. Який пін ти отримуєш?

Як ним користуватися

Використовую свій власний сервер. 120мс.
І отримав мінімум 160, використовуючи інші сервери, і це коливалося.

Вау. Це дуже добре. Я думаю, що нижче 100мс зробити неможливо. Цікавий, як ти це зробив😅

Я створив екземпляр EC2 у AWS у місті Мумбаї.. Потім встановив OpenVPN на цей сервер.. і використовую мобільний додаток OpenVPN для підключення до нього..

Хоча завтра хочу спробувати Wireguard, якщо матиму час.. Я чув, що він швидший за протокол OpenVPN, але його налаштування були справжнім болем, а додаток для Android навіть не повідомляв про помилки, якщо я зробив щось неправильно.. Тому сьогодні пропустив це.. Якщо він спрацює, я, напевно, зможу отримати близько 100мс.. Це було б так круто..

Це так круто. Я спробую це і із Wireguard.

Я пробував OpenVPN і Wiregaurd обох на AWS, і обидва дають мінімум 170-180мс. Я з Атланти, тож думаю, що кращого вже не зроблю, і спробував GCP, і воно набагато гірше. Напишіть, якщо знайдете інші рішення, а ви з якої країни, друже?

Якщо ви налаштуєте Wireguard, будь ласка, поділіться своїм екземпляром зі мною :sob::sob::joy: