Кожен продукт Avast постійно надсилає ці трекери кожну хвилину!! Що за…?!
Ваш Ноутбук заповнений шпигунським програмним забезпеченням навіть без антивіруса
Коли продукт є безкоштовним, ваші дані — це ваша плата
Мій досвід був схожий. На мому старому ноутбуці був Avast. Він постійно задавав питання, але це було заблоковано. Але одного вечора він почав спамити багато запитів за 30 хвилин, близько 80 000. Я був дуже шокований, побачивши це.
Як і Grammarly, який ти там використовуєш.
Лікування гірше за хворобу
Я перейшов на Bitdefender Total Security і скинув мій ноутбук
Коли я встановив Avast та тримав його тиждень для тестування, програма не робила жодних DNS-запитів. Чому? Тому що я вимкнув опцію обміну даними.
О, що? Можна це вимкнути? Це неймовірно…
І щоб ясніше сказати, коли ви блокуватимете запит, програма може намагатися надіслати його знову й знову, доки не отримає відповідь. Так що 19,9 тис. запитів, зроблених ncc.avast.com, насправді не так багато, можливо, менше 300 на місяць.
…отже, останнім часом я отримую таке повідомлення:
“Час тайм-ауту для імені ncc.avast.com закінчився після відсутності відповіді від налаштованих DNS-серверів.”
…поки я користуюся Chrome і мій Gmail. Странність у тому, що я не маю або не використовую Avast. Коли це трапляється, Chrome припиняє працювати і видає помилки з’єднання “Цей сайт не може бути досягнутий”, а в Gmail — “Не підключено”, хоча фізичне з’єднання системи працює. Це трапляється приблизно місяць, і це випадкове.
Кожного разу, коли це трапляється, мені потрібно перезавантажити систему, щоб скинути її — це дуже втрата часу, оскільки інших способів усунути цю проблему я не знаходжу.
Дуже очевидно. Це “безкоштовно”. Вони мають заробляти якимось чином.
Ви щойно відкрили, що майже всі антивіруси, антипаразити і все інше будуть обов’язково мати шпигунські та шкідливі програми у своєму складі.
Кращий — Касперський,
Привіт OP, які блокувальники ви використовуєте і що у вас у чорному списку?
Просто цікавлюся, бо шукаю ідеї.
Ми досягли рівня, коли вже довіряти нікому не можна.
Avast. Це слово, яке я не чув і не використовував з 2009 року.
Більшість антивірусів зараз нагадують платні сервіси рекламного шпигунства, що працюють у вашому ПК.
Так і Reddit. Якщо у вас є WiFi або мобільний зв’язок, компанії збирають ваші дані у величезних обсягах.
Немає сенсу мати антивірус безпосередньо в ОС. Навіть тоді він так себе поводить.
Маючи Avast і взагалі не маючи його інстальованим, я бачу 27 заблокованих доменів.
Я впевнений, що кожен раз, коли я вмикаю комп’ютер, NSA, Пекін, Mossad, MI6 і канадські монті, отримують копію всього, що я пишу, шукаю або переглядаю.