Деякі торренти засмічують шлюз att і зупиняють інтернет у майже всіх інших підключеннях

Я не маю уявлення, як це виправити, раніше такого не було. Щоразу, коли я завантажую торренти, спочатку вони зупиняються, а потім через хвилину починають завантажуватися і буквально вбивають інтернет скрізь, наче він забирає все. Це дуже дивно.

Я маю план 1 Гбіт з ATT. Що ви можете порадити, щоб виправити цю ситуацію? Думав, можливо, це мій адаптер, але чому він міг би це зробити і для всього іншого інтернету?

Мій вихід був у тому, щоб позбавитися їхнього модему. Тепер все працює ідеально.

https://pon.wiki/guides/masquerade-as-the-att-inc-bgw320-500-505-он-xgs-pon-з-рухами-bfw-solution-was-110/

Використовуйте VPN. Маршрутизатор бачитиме лише одне з’єднання, і ви будете захищені від авторських претензій.

Хоча я сам хотів би підходу папи.

З мого досвіду, прошивка і програмне забезпечення є тимчасовими, і я завжди питаю у всіх розробників навколо мене, щоб вони не ламали ще дві речі, коли “виправляють” одну.

Це насправді добре. Це означає, що у вас хороший піринг з ATT і хостами торрентів. Це дуже просте рішення: раніше, коли у мене був 1 Гбіт оптоволокна (тепер на швидшому плані), я просто обмежував швидкість клієнта торрентів до 80 МБ/с (800 Мбіт/с). Я використовував qbitorrent, і в нижній частині додатку, де показується швидкість завантаження, можна натиснути та відкрити слайдер швидкості. Шукайте опцію “усі завантаження” або просто завантаження і зменшуйте швидкість. Займає 5 секунд. Якщо потрібно вводити у кілобілях, 80 000 — це 800 Мбіт/с. Просто потрібно знайти цю опцію у вашому торрент-клієнті.

P2P-застосунки використовують багато з’єднань, і шлюзи ATT BGW можуть обробляти тільки до 8000 з’єднань, що порушує торрентинг. Навіть якщо у вас є окремий маршрутизатор, який може обробляти більше з’єднань, наприклад, маршрутизатор OpenWRT, проблема у тому, що IP Passthrough не працює з торрентингом, оскільки маршрутизатор ATT все ще має таблицю NAT, яку потрібно зберігати, і він може обробляти лише до 8000 з’єднань навіть у режимі IP Passthrough.

Мій порада — отримайте кращий маршрутизатор, наприклад, MikroTik або OpenWRT, і використовуйте WAS-110 з медіаконвертером. Тобто ви хочете обійти маршрутизатор ATT і викинути його.

Перевірте Discord-канал 8311.

І подивіться це відео, можливо у вас є XGS-PON:

https://youtu.be/3rIsq8tW8js?si=nNQn1Zyd1nWlTIFq

Використовуйте обмеження швидкості у вашому торрент-клієнті.

Інтерфейс ip таблиць модему ATT заповнюється, і тоді продуктивність падає.
Перезавантажте модем, і це допомагає на деякий час.

Можу поділитися цим, оскільки це найпопулярніший запис у пошуковій системі Google. У мене була ця проблема багато років з використанням 1 Гбіт оптоволокна з BGW210. Я думав, що це обмеження, яке робить ATT. Це також руйнується навіть при зменшенні швидкості до менше 5 Мбіт/с, але з 800+ активними TCP+ICMP-з’єднаннями.

Цього тижня я оновив до 2 Гбіт, щоб отримати новий BGW620 і перейти на XGSPON, щоб повністю обійти їхній шлюз, але після тестування новий BGW620, здається, вирішив цю проблему взагалі. Здається, що апаратне забезпечення у BGW210 (ймовірно процесор) просто занадто погане для високих з’єднань, навіть при мінімальному використанні порту. У мене була AT&T fiber з перших днів її запуску тут, тому я завжди використовував поганий BGW210.

Якщо у вас проблеми, я дуже рекомендую запитати у AT&T, чи можна отримати BGW620 (хоча я сумніваюся, що вони це зроблять). Мій єдиний спосіб — оновитися до 2 Гбіт (оскільки для оновлення до XGSPON потрібно більше, ніж 2 Гбіт) і потім повернутися назад через 2-3 місяці, щоб зберегти нове обладнання.

Я все ще отримую обладнання для повного обходу шлюзу, але наразі новий шлюз вирішив усі проблеми з підключенням при високому навантаженні (наприклад, торренти, скачування у Steam тощо).

Отримайте маршрутизатор з контролем QoS, запустіть його за маршрутизатором ATT у режимі IP Passthrough. В залежності від складності ваших налаштувань QoS ви зможете обмежити BitTorrent на рівні застосунку або, мінімум, обмежити максимальну пропускну здатність одного застосунка або пристрою.

Це загальний огляд, конкретика залежить від вашого обладнання (крім ATT RG).

Я думав, що ATT виправили їхній поганий прошивку.

OP запитав: “Які поради щодо виправлення цієї ситуації?”. Це хороший варіант. Це, ймовірно, протримається дуже і дуже довго. Щонайменше так довго, як ATT використовуватиме ці модеми та технології.

Не для всіх це опція, і неминуче це не триватиме вічно.

Дякую! Зараз, здається, це вирішило мою проблему, обмеживши кількість підключень і швидкість за рекомендацією іншого.