Da li još neko ima problema sa Astrill VPN-om? Pokušao sam svaku konfiguraciju.
Postoji li neki skup CCP trenutno? Tada obično igraju igre sa VPN-ovima.
Čudno je da sve što dobijam od jutros je ‘Kina Supercharged 2’ i nijedna druga opcija. Ovo se prvi put dešava.
Da, na mom laptopu je u redu, ali potpuno ne funkcioniše na mobitelu.
Moj VPN je bio nestabilan poslednjih nekoliko dana. Radi na iPad-u (ali Astrill se mora redovno restartovati), na Android-u ponekad radi, a na laptopu (Windows) uopšte ne radi. Kada se povežem na jedan server na otvorenom webu, ne radi ništa. Ostali serveri su dostupni putem stealth i wireguard, ali dugme za uključivanje/isključivanje je neosetljivo. Više puta sam restartovao laptop. Šta još mogu da uradim?
Takođe, nisam u mogućnosti da se povežem sa live agentom na Astrill podršci. Poslao sam im 2 poruke do sada!
Zna li neko da li je Astrill rešio svoj problem? Samo proveravam.
Nisam u stanju da se povežem u Kini poslednjih nekoliko meseci.
Možda previše vesti o berzi.
Da, prave probleme sa VPN-ovima tokom sastanaka. Ali sledeći je tek krajem meseca.
Hvala. Singapur mi je takođe radio. Da li ste imali sličan problem sa Astrill-om u Kini? Ako jeste, koliko vremena treba da proradi ponovo?
Pređite na StealthVPN protokol i svi serveri su i dalje dostupni i rade.
I ja sam sličan. Uopšte ne radi na iPhone-u, veoma je nestabilno na laptopu. Juče (nedelja) je bio u redu na laptopu, ali danas alarmantno pada svakih nekoliko sekundi.
Veoma sam nervozan jer imam intervju za posao u inostranstvu sutra i trebam VPN za otvaranje Zoom-a, a neće mi stići ni email sa detaljima pre intervjua. Velika je šansa da ni email neću moći da otvorim ako Astrill i dalje ne radi.
Da li dobro funkcioniše? Da li si trenutno u Kini ili si bio nedavno?
Ponekad se dešava, ali u poslednjih nekoliko meseci je iznenađujuće dobar. Kada se dogodi, otvorim Astrill na PC-ju, pokrenem test brzine i testiram za svaki server.
Nažalost, te opcije ne postoje na iOS-u.
Stealth mode radi na Android-u, ali je nemoguće povezati se na Windows-u…
Ažuriranje: iOS koristi UDP, iako padajaće češće, mogu universalno da ga koristim za minimum neophodno.
Pokušajte deinstalirati, restartovati i ponovo instalirati sa Download best VPN client for Mac for privacy, speed & unblock content | Astrill VPN. Radi za moj laptop i sada mogu koristiti stealth mode. Podrška Astrilla je potvrdila da su svesni problema. Sve najbolje za intervju!
Stealth, Fireguard i Open VPN su svi dostupni na iOS-u. Nemam pojma zašto ne možete da ih vidite.
Jedan od načina da poboljšate uslugu kada je VPN aktivno potiskivan je promena protokola na UDP. To može pomoći.
Sada sam na tome na svom Windows laptopu.