Zdravo! Ja i mojata devojka odlučívme da kupíme Xbox Series S, zatoa što sakame da igrajme lokalni co-op igre na konzola i vidovme deka e pristojnata za razlika od PS5 i Xbox X. Me stvarno samo ni treba da igramе zaedno igre kako “It takes two” couch co-op i ne se bZooeme za online igranje ili nešto drugo. Našle sme deka možemo da se pretplatíme na Game Pass i da dobijeme pristap do stotine igri za mesečna naknada. By the way, ako možeš da mi preporчит најдобриза subscription paket za nas, zatoa što vidam deka постојат Gold, Ultimate и e малку zbunuvajче. Glavni проблем е што živееме vo Bugarska и кога поисках да vidi на Google koje се поддржани земји za Xbox konzola i Game Pass, Bugarska не е. Има ли решние за ова? Kako da kupуvam ova pretplata? Ako nema, mislam deka ne е вредно да se kupi konzola? Hvala!
Najdobриот tvoj shot е VPN + postavuvanje na druga region, no toa ja usporuva internet brzinata.
Jas sum vo istiot problem, xbox ne e poddrjan ovde. Ostanete samo da proveram resenieto i toj >_>
Dve opciji, kupi so VPN od online prodavci (klucovi) ili izmeni region vo tvata Xbox i profilot na nešto najblisko do tvoјata zemја i podдржана, glavno e da ta zemја koristi istata valuta ili podpira tvoja kreditna kartа (primer, jaz živеam vo EU, no ne е поддржано, pa postaviv region na Irland), i samo pretplaćuvaj se na Game Pass na toj način. Nažalost, ne mogu da ti preporitam koja zemја da izbereš ako si vo Bugarska, mozheš da pitas i drugite vlasници na konzoli vo tvoјta zemја kako se odredile. Druga, za Game Pass, edina verzija daje bibliotekata na standarden Game Pass i ne možes da igraš online, Gold daje bibliotekata i online igrane, a Ultimate vključuva sѐ nad to. Preporacak za vas е da odabерете običен Game Pass. Nadеvam deka е povekе jasno sad. P.S. Konzolata е vredna :))
Potrebno е VPN samo za registracija i odkup na kluc, posle toa mozhesh da go isklucite i da igrash bez problemi.
Iskustvo na vlastno iskustvo.
Oh, super! Ne znam d ovek. Ja koristam VPN za kupuvanje jeftini kodovi za igre i ih odkupuvam na mojot kompjuter.