В момента имам план с 10GB, но обмислям да премина към безлимитен план. Не използвам много данни, но ще е хубаво да не трябва да се притеснявам, когато се доближа до границата от 10GB.
Погледнах безлимитния план и виждам тази линия:
Това е истина ли? Ако отворя YouTube или Twitch на телефона си, ще бъде ограничен до ниско качество на стрийминга?
Гледам много видеа за играта Dota 2 например. Гледането на 480p ще бъде почти неизползваемо, защото няма да мога да се разбера за детайлите.
Моля, кажете ми, че греша, защото това е нещо, което просто не мога да повярвам, че съществува.
ТИ е така и всички големи оператори го правят в почти всички техни планове с по-ниска цена.
Има начини да се мине около това. Аз хоствам VPN сървър у дома и телефонът ми винаги е свързан към него. Мрежата не може да разбере дали стриймвам, така че няма ограничение до 480p.
Редакция: кой гласува отрицателно за споделена истинска информация, хаха
Вероятно да. Почти всеки оператор ще ограничава видеострийминга в безлимитните планове.
Лично аз не съм срещал такова нещо… успявам да гледам в по-високо качество. За инфо, аз имам така наречения им безлимитен план.
Безлимитният план не е без лимит за скоростта. След 35GB скоростта ще намалее.
Просто използвайте VPN за да избегнете ограничението от 480p. Аз използвам ExpressVPN.